در این پست با توجه به پست جدید بلاگ جاذبههای ایران، با هم بررسی میکنیم که چطور میتوان به یک سفر سهروزه به شهر زیبای کاشان برویم.
برای یک سفر ۳ روزه به کاشان آمادهاید؟ در این نوشته میخواهیم با هم سفری سه روزه به این شهر دیدنی داشته باشیم.

کاشان آن قدر جای دیدنی دارد که اگر برای سفر به آن برنامهریزی درستی نداشته باشید، ممکن است خیلی از این جاها را از دست بدهید و سفرتان کامل نشود. یادتان باشد یک راه ساده و ارزان برای اقامت در کاشان، اجاره سوئیت کاشان است.
روز اول: نوشآباد؛ شهر زیرزمینی در هر جایی پیدا نمیشود.
با توجه به کوتاه بودن مدت سفرمان، روز اول را به شهری زیرزمینی اختصاص میدهیم که وقت کم نیاوریم. برای رسیدن به شهر اویی باید از مرکز شهر کاشان یک ربع رانندگی کنید تا به این شهر زیرمینی برسید.
این شهر سه طبقه است و فقط طبقه اولش را میتوانید از بیرون ببینید. دو طبقه در زیر آن وجود دارد که برای پناه گرفتن بوده است. ممکن است فکر کنید نفس کشیدن در این زیر سخت است. اما واقعیت این است که سیستم تهویه هوای این شهر بهقدری قوی است که هیچ مشکلی برای تنفس نخواهید داشت.
اینجا تونلهای پیچیده و باریک دارد که مردم گاهی با دست و کاه با ابزار آنها را کندهاند. در هفتاد متری این شهر زیرزمینی یک مسجد هزارساله از دوران سلجوقی قرار دارد که نامش مسجد جامع عتیق است.
روز دوم: خانههای تاریخی کاشان و غذاهای محلی کاشی
بسیاری از خانههای سنتی کاشان بازسازی شدهاند و داخلش کافه و رستوران ساختهاند که میتوانید هم در آنها اقامت کنید و هم غذای سنتی میل کنید.
غذاهای محلی کاشان شفته سماق، آش ماست و بادام است و شاید هنوز نام خیلیشان را نشنیده باشیم.
خانه منوچهری شماره دو ؛ همه به سمت غذاهای محلی کاشی
خانه منوچهری هم یک خانه دیدنی تاریخی است و هم در آن میتوان غذاهای محلی کاشان را خورد.
آش ماست و بادام و انواع شفته و گوشت لوبیاب این خانه معروف است.
داستان عاشقانه پشت ساخت خانه بروجردیها
یکی دیگر از خانههای تاریخی و معروف کاشان، خانه بروجردیهاست. با رفتن به این خانه، یک تیر و دو نشان زدهاید؛ چون بهترین رستوران سنتی کاشان هم نزدیک این خانه است. یعنی رستوران عباسی.
این خانه یک داستان عاشقانه دارد. داستان از این قرار است که کسی به خواستگاری دختر صاحبخانه طباطبابییها میرود و این پدر برای ازدواج دخترش شرطی میگذارد. شرط ازدواج؟ ساخت خانهای به زیبایی یا بهتر از خانه طباطباییها.
این خواستگار با بهترین معمار دوران یعنی علی مریم صحبت میکند و خانه بروجردی ها را میسازد؛ جالب است بدانید که خود خانه طباطباییها را هم علی مریم ساخته.
موقع راه رفتن در این خانه حواستان باشد که حواستان به آثار هنری روی در و دیوار باشد و زمین نخورید. یادتان هم نرود که تابستان نشین این خانه را ببینید.
حالا نوبت شکمگردی است.
بدون اینکه لحظهای شک کنید، بروید سراغ رستوران سنتی عباسی. اینجا برای دوران قاجار است، چند کافه و رستوران و شربتسرا دارد. منوی این رستوران پر از کبابهای متنوع است اما دو سه نوع غذای محلی هم در آن مثل شوید پلو با گوشت لوبیا پیدا میشود.
روز آخر: خرید سوغاتی از بازار تاریخی کاشان
روز سوم نوبت خرید سوغاتی است؛ اما خبر خوب اینکه این خرید گشت و گذار هم محسوب میشود. چون همزمان قرار است یک اثر ملی ثبتشده را هم ببینید.
این بازار در خیابان بابا افضل تا دروازه دولت قرار دارد و میتوانید در این مسیر به جاهایی مثل خانه بروجردیها، نراقیها و بازار میانچال سر بزنید. اگر زمانتان را مدیریت کنید میتوانید باقی جاهای این مسیر را هم ببینید.
این بازار بهترین جا برای خرید هنر دست کاشانیهاست. در بازار مسگرها همیشه صدای چکش روی ظروف میآید و میتوانید از نزدیک شاهد زحماتی که برای این سوغاتی کشیده میشود و ارزشش باشید.
فرشها و قالیچههای کاشان هم که نیاز به معرفی ندارند. قسمتهای مختلف بازار کاشان مثل قالیفروشی، پارچه فروشی، ریسمان فروشی، کفش فروشی را فراموش نکنید ببینید.
از کجا در کاشان اقامتگاه اجاره کنیم؟
وقتی به کاشان سفر میکنید گزینههای مختلفی برای اجاره اقامتگاه دارید؛ مثل: بوم گردی یا آپارتمان در کاشان. سوال مهم این است که بهترینهایش را در کجا پیدا کنیم؟
با کیفیتترین اقامتگاههای کاشان را میتوانید در وب سایت پینورست ببینید؛ چون در اینجا بهترین اقامتگاههای کاشان گلچین شدهاند و اگر دنبال بهترین جا برای اقامت هستید، میتوانید آن را در پینورست پیدا کنید. دلیل این موضوع هم این است که اقامتگاههای پینورست بازرسیشدهاند و فاکتورهای زیاد و حساسی مثل صدا و بو در آن بررسی و کنترل شدهاند.
:: بازدید از این مطلب : 156
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0